MagicMirror™ je sjajan način za zagrevanje atmosfere i interakciju izmedju gostiju na korporativnim događajima.

Naša mogućnost potpunog brendiranja slika, kao i samog ogledala, čine ga marketinškim alatom, a u isto vreme nezaboravnim iskustvom za Vaše goste. Raznovrsnost funkcija ogledala nam omogućava da na fotografijama dodamo Vaš logo, koje mogu da sadrze 1-4 fotografije u okviru jedne standardne.

MagicMirror™ zauzima značajno manje prostora u odnosu na tradicionalnu foto-kabinu dok izgleda neuporedivo lepše. Shodno Vašim željama, možemo obezbediti rekvizite za slike u zavisnosti od prirode događaja ili proslave koju pravite.

Uključeno u osnovni paket

3 Hours run time

Ovo ne uključuje vreme postavke(MagicMirror ™ se postavlja vrlo lako i za manje od 10 minuta). Drugim rečima, 3 sata predstavlja vreme koliko ćete Vaši gosti i Vi imati ogledalo na raspolaganju. Ukoliko imate potrebu za produženjem ili neki drugi zahtev, izaći ćemo Vam u susret.

Rekviziti za slikanje

MagicMirror i rekviziti idu sjajno jedno uz drugo, tako da nudimo veliki izbor šešira, perika, naočara i ostalih rekvizita. Imate specijalne želje u vezi sa izgledom rekvizita? Obavestite nas tokom bookiranja i zajedno ćemo osmisliti najlepši izgled.

Personalizovane fotografije

Želite logo firme ili odredjeni natpis ili imena na fotografiji? Nema problema, jer cemo to vrlo rado učiniti za Vas bez dodatnih troškova. Mozemo i da smislimo odgovarajući dizajn za Vašu žurku.

Profesionalni asistent

Obezbedićemo obučenog asistenta tokom trajanja vašeg najma. Asistent će biti tu da osigura besprekorno funkcionisanje ogledala, i biti na raspolaganju za bilo koja pitanja ili želje Vaših gostiju.

Unlimited prints

Niko ne voli ograničenja, pa tako ni mi nismo osećali potrebu da limitiramo broj fotografija. Neka se Vaši gosti slikaju koliko god žele. Fotografije se štampaju u dimenziji 10x15cm.

Digitalne kopije

Nakon događaja, ukoliko želite, uz digitalne kopije koje dobijate u vidu online galerije sa šifrom, daćemo Vam i usb sa svim napravljenim fotografijama tokom Vašeg venčanja, proslave, rođendana…

Galerija

Kontaktirajte nas

Učinite svoj događaj atraktivnim i jedinstvenim