Rođendani

Zabava za Vaše goste

Koja god da je prilika, MagicMirror™ je uvek pun pogodak. Jednostavan način korišćenja omogucava svima da ga koriste, a da li je u pitanju dečija proslava ili nečiji 70. rodjendan, ne menja stvar jer je MagicMirror™ izvor dobre zabave i fenomenalnih fotografija.

Ogledalo je prilagodljivo obzirom na svoj dizajn i veličinu, tako da koliki god je prostor u kom se odvija proslava, lako ćemo naći mesto za postavljanje.

Uz ostale dodatke, mozete poručiti i Guest book (knjigu gostiju) gde ćemo zalepiti sve kopije slika odmah nakon njihovog štampanja i zamoliti učesnike fotografija da napišu nesto ili se potpišu. Ne cekajte, vec posaljite upit !

Uključeno u osnovni paket

3 Hours run time

Ovo ne uključuje vreme postavke(MagicMirror ™ se postavlja vrlo lako i za manje od 10 minuta). Drugim rečima, 3 sata predstavlja vreme koliko ćete Vaši gosti i Vi imati ogledalo na raspolaganju. Ukoliko imate potrebu za produženjem ili neki drugi zahtev, izaći ćemo Vam u susret.

Rekviziti za slikanje

MagicMirrorTM i rekviziti idu sjajno jedno uz drugo, tako da nudimo veliki izbor šešira, perika, naočara i ostalih rekvizita. Imate specijalne želje u vezi sa izgledom rekvizita? Obavestite nas tokom bookiranja i zajedno ćemo osmisliti najlepši izgled.

Personalizovane fotografije

Želite logo firme ili određeni natpis imena na fotografiji? Nema problema, jer cemo to vrlo rado učiniti za Vas bez dodatnih troškova. Možemo i da smislimo odgovarajući dizajn fotografija za Vašu žurku.

Profesionalni asistent

Obezbedićemo obučenog asistenta tokom trajanja vašeg najma. Asistent će biti tu da osigura besprekorno funkcionisanje ogledala, i biti na raspolaganju za bilo koja pitanja ili želje Vaših gostiju.

Unlimited prints

Niko ne voli ograničenja, pa tako ni mi nismo osećali potrebu da limitiramo broj fotografija. Neka se Vaši gosti slikaju koliko god žele. Fotografije se štampaju u dimenziji 10x15cm.

Digitalne kopije

Nakon događaja, ukoliko želite, uz digitalne kopije koje dobijate u vidu online galerije sa šifrom, daćemo Vam i usb sa svim napravljenim fotografijama tokom Vašeg venčanja, proslave, rođendana…

Galerija

Kontaktirajte nas

Učinite svoj događaj atraktivnim i jedinstvenim