Venčanja

Zabava za Vas i Vaše goste

Tradicionalni foto štandovi na venčanjima su dobar način za mladence da zabave svoje goste, a mi smo podigli tu zabavu na viši nivo sa našim MagicMirror™ foto štandom.

Ovo očaravajuće ogledalo ne zahteva nikakvo održavanje, i zauzima veoma mali prostor na mestu Vašeg događaja.

Sve u vezi sa ogledalom tokom događaja je naša briga, vi samo izaberite ukoliko želite neki od dodataka, a mi ćemo se potruditi da doprinesemo da Vaš dogadjaj bude zaista drugačiji.

Rekviziti su popularni medju našim mladencima I njihovim gostima, jer im dopušta da eksperimentišu sa različitim izgledom, tako da se gosti obično uslikavaju više puta.

Uz crveni tepih, koji moze doprineti još elegantnijem izgledu ogledala, još jedan u nizu dodataka koje nudimo je Guest book, u koji možemo svaku sliku koja se napravi tokom Vašeg događaja nalepiti i dati gostima priliku da se potpišu ili napišu nesto ispod.

Uključeno u osnovni paket

3 Hours run time

Ovo ne uključuje vreme postavke(MagicMirror ™ se postavlja vrlo lako i za manje od 10 minuta). Drugim rečima, 3 sata predstavlja vreme koliko ćete Vaši gosti i Vi imati ogledalo na raspolaganju. Ukoliko imate potrebu za produženjem ili neki drugi zahtev, izaći ćemo Vam u susret.

Rekviziti za slikanje

MagicMirror™ i rekviziti idu sjajno jedno uz drugo, tako da nudimo veliki izbor šešira, perika, naočara i ostalih rekvizita. Imate specijalne želje u vezi sa izgledom rekvizita? Obavestite nas tokom bookiranja i zajedno ćemo osmisliti najlepši izgled.

Unlimited prints

Niko ne voli ograničenja, pa tako ni mi nismo osećali potrebu da limitiramo broj fotografija. Neka se Vaši gosti slikaju koliko god žele. Fotografije se štampaju u dimenziji 10x15cm.

Profesionalni asistent

Obezbedićemo obučenog asistenta tokom trajanja vašeg najma. Asistent će biti tu da osigura besprekorno funkcionisanje ogledala, i biti na raspolaganju za bilo koja pitanja ili želje Vaših gostiju.

Personalizovane fotografije

Želite logo firme ili odredjeni natpis ili imena na fotografiji? Nema problema, jer cemo to vrlo rado učiniti za Vas bez dodatnih troškova. Mozemo i da smislimo odgovarajući dizajn za Vašu žurku.

Digitalne kopije

Nakon događaja, ukoliko želite, uz digitalne kopije koje dobijate u vidu online galerije sa šifrom, daćemo Vam i usb sa svim napravljenim fotografijama tokom Vašeg venčanja, proslave, rođendana…

Galerija

Kontaktirajte nas

Učinite svoj događaj atraktivnim i jedinstvenim